Klanten

Als ondernemer ben je natuurlijk niets zonder klanten. En wat is het mooi dat ik dan ook nog klanten heb die staan voor de dingen waar ik ook in geloof: duurzaamheid, integriteit, diversiteit en samenwerking!

2020 – 2021: Bij Het CAK ben ik begonnen als Programmamanager ICT optimalisatie en heb ik portfoliomanagement ingericht en de SAFe/Agile werkwijze verbeterd. Daarna was ik als manager CIO-office verantwoordelijk voor het ICT beleid, strategisch CIO advies, Privacy & Security, de Agile WoW en de Lean WoW. 3 maanden lang was ik tevens waarnemend CIO.

2018 – 2019: Mijn 3de grote opdrachtgever was DLL: ik was er IT Delivery manager van de Backoffice projecten in Europa, IT Delivery manager voor Midoffice projecten in Europa en manager Delivery & Support bij Enterprise Platforms. DLL is vaak vooral bekend onder de eerdere naam: De Lage Landen.

2017 – 2018: Naast een grotere opdracht doe ik graag wat kleinere verandermanagent opdrachten: Bij Kenter hielp ik de Productontwikkelaars om als team nog sterker en effectiever te worden. Kenter is als zelfstandig meetbedrijf onderdeel van Alliander. Bij Vidomes (een woning-bouw coöperatie) heb ik een MT begeleid en ik ondersteunde AVVN, een landelijke organisatie voor hobby tuinders, met haar IT/Privacy inrichting.

2015 – 2017: Bij Arbo Unie heb ik 3 opdrachten gedaan: Eerst de implementatie van geheel nieuwe ICT infra, telefonie en mobiele werkplekken. Daarna een reorganisatie waarbij 100 FTE krimp gerealiseerd is en de ondersteunende afdelingen volgens LEAN zijn gaan werken. Als laatste heb ik een applicatie-vervanging (CRM) als programmamanager geleid. Arbo Unie is een mooi bedrijf waar ‘ Een leven lang gezond werken’ het motto is.

2014: Voor Level Foundation ben ik in Zambia geweest om bedrijfskunde te geven op een school voor duurzame landbouw en de board te helpen met de besturing. Helpen naar zelfredzaamheid; daar geloof ik in!

2012 – 2014: Bij Eneco ben ik programmamanager outsourcing geweest in het HR domein. Het is een bedrijf dat van duurzaamheid echt werk maakt! Het businessmodel ‘Duurzaam Decentraal Samen’ (DDS) van Eneco vind ik daarbij erg inspirerend. De decentrale klanten van Eneco worden steeds meer ook leveranciers. Het DDS-model geeft een structuur waarbinnen elke partij ook daadwerkelijk waarde kan toevoegen aan het geheel. Naast Eneco was deze HR inrichting ook voor Stedin en Joulz.

2012: Bij Rabobank Foundation heb ik diverse opdrachten gedaan. Het is een prachtige organisatie die, met geld van de Rabobank en van welgestelde klanten, coöperaties opzet in ontwikkelingslanden en in Nederland projecten voor sociale inclusie ondersteunt. Helaas het best bewaarde geheim van de Rabobank want het is een pareltje!

Reacties zijn gesloten.