Ineke ten Hoedt

Na bijna 25 jaar werkervaring bij grote bedrijven heb ik 10 jaar geleden de stap gewaagd naar het ondernemerschap. Dat durf ik omdat ik weet wat ik wel en niet kan. Waar ik voor sta en dus wat ik wel en niet wil. Wat een vrij gevoel geeft dat! 

Ik kan structuren scheppen waarbinnen resultaten mogelijk worden en vanuit mijn enthousiasme anderen inspireren tot een oplossing die schoonheid in zich heeft. Ik kan het strategische, tactische en operationele aan elkaar verbinden in een organisatie en durf elk gesprek aan te gaan.

Ik kan niet lang bezig zijn met details of met zich herhalende werkzaamheden want dan verlies ik mijn interesse en lijdt het resultaat daar onder.

Ik wil bijdragen aan een duurzame wereld waarin iedereen tot zijn recht komt. Ik wil, samen met anderen, dingen voor elkaar krijgen die niemand voor mogelijk had gehouden.

Ik wil niet werken vanuit macht (maar vanuit kracht), niet anderen tekort doen door hen niet serieus te nemen en niets doen waar ik niet in geloof (want dat wordt toch niets).

site: Kim Alders, foto: Lotte van Assem

Reacties zijn gesloten.